NİKSAR BELEDİYESPOR,BAL’DA İLK MAÇINA ÇIKIYOR

Geçtiğimiz sezon BAL Ligi’ne yükselen ve Tokat ilini BAL Ligi’nde temsil edecek olan Niksar Belediyespor,ligin ilk maçını deplasmanda oynayacak. Niksar Belediyespor, 22 Eylül Pazar günü saat 15’te başlayacak maçta deplasmanda Çorum temsilcisi Osmancık Belediyespor’la karşılaşacak.Maçı Çankırı bölgesinden Kerim Çataklı yönetecek.Çataklı’nın yardımcılarıysa yine Çankırı bölgesinden Abdulkerim Dalgaç ve Satılmış Furkan Demir olarak açıklandı.
SPOR - Eylül 18, 2019 2:46 pm

Geçtiğimiz sezon BAL Ligi’ne yükselen ve Tokat ilini BAL Ligi’nde temsil edecek olan Niksar Belediyespor,ligin ilk maçını deplasmanda oynayacak.

Niksar Belediyespor, 22 Eylül Pazar günü saat 15’te başlayacak maçta deplasmanda Çorum temsilcisi Osmancık Belediyespor’la karşılaşacak.Maçı Çankırı bölgesinden Kerim Çataklı yönetecek.Çataklı’nın yardımcılarıysa yine Çankırı bölgesinden Abdulkerim Dalgaç ve Satılmış Furkan Demir olarak açıklandı.

BENZER HABERLER