BOYANIN LİDERİ,ERBAA’DAN YÜKSELİYOR
BOYANIN LİDERİ,ERBAA’DAN YÜKSELİYOR
2011 yılında Emin Akbulut tarafından kurulan Lider Söve İnşaat,ticari faaliyetlerine dekoratif ısı yalıtım ürünlerini imal ederek başladı.Kısa sürede bölgede,sektörünün lider ve öncü firmalarından biri haline geldi.
2019 yılının ikinci yarısında yeni üretimi olan “Lider Boya”nın arge çalışmalarına başlayan firma,kısa sürede bu çalışmaları tamamlayıp üretime geçti.Lider Boya,kendi üretim tesislerinde,İç ve Dış Cephe Boyası,Beton Brüt Astarı ve nem önleyici özelliği bulunan,güçlü bir izolasyon ürünü olan Lider Sutut’u üretiyor.
HEDEFİMİZ,KENDİ MARKAMIZI YARATMAK
Erbaa Postası’nın sorularını yanıtlayan Lider Boya’nın sahibi Emin Akbulut;
“2011 yılında,3 kişi ile başlayan yerli üretim serüvenimiz bugün yaklaşık 20 kişi ile devam ediyor.Hem yerli üretime katkıda bulunmak hemde tüketicinin kaliteli,ekonomik özelliklede yerli üretim boya ihtiyacını karşılamak amacıyla Lider Boya’nın üretimine başladık.Yatırımlarımızı bu yönde yaparak,kendi markamızı oluşturmak suretiyle, önce kendi bölgemizde daha sonra ülke genelinde 1.sınıf boya markası haline gelmeyi hedefliyoruz”dedi.

-
Fotoğraf Sanatçısı, Oyuncu Barış Kerim Cesur Amasya ve Merzifon’a Geliyor
-
Bbp Mesut Nur: Sizin Esnafınız, Memurunuz, Tüccarınız Evladınız Olmaya Söz Verdik
-
Bbp Tokat Milletvekili Adayı Mesut Nur: Zafere Emin Adımlarla İlerliyoruz
-
Mesut Nur; Baraj Sorunu Yok Milletimiz Bize Güveniyor
-
Bbp Tokat Milletvekili Adayı Mesut Nur’dan Erbaa Çıkartması
-
Büyük Birlik Partisi Tokat Milletvekili Adayı Mesut Nur: Tokat İçin Biz Varız
